Brugklas vaardigheden

Brugklas Vaardigheden

Start-klaar naar de brugklas?! Kom in de zomervakantie werken aan basisvaardigheden, zoals plannen, zit/werkhouding, concentratie of weerbaarheid

Naar de brugklas...

Van de basisschool naar de brugklas. Een flinke overgang die heel wat van uw kind vraagt. Kinderen krijgen (veel meer) huiswerk, plannen wordt een belangrijke vaardigheid om goed de brugklas te kunnen doorlopen. Onze kinderergotherapeuten zijn bij uitstek de aangewezen personen om samen met uw kind aan deze vaardigheid te werken. Maar ook op andere gebieden kunnen wij een helpende hand bieden. Misschien heeft uw kind moeite met concentratie of nog last met schrijven. Ook weerbaarheid kan een issue zijn waarover u of uw kind zich zorgen maakt bij de overgang naar de middelbare school. En tot slot wordt de juiste zithouding en gezond beweeggedrag nog belangrijker, nu er dagelijks veel huiswerk gemaakt moet worden en vaak ook op de laptop.

Voor het werken aan deze vaardigheden is uw kind bij onze praktijk aan het juiste adres. Uw kind kan hierbij zelf aangeven wat zijn of haar doelen zijn. Laagdrempelig, praktisch en in spelvorm helpen wij uw kind stevig in het zadel voor de brugklas. Dit kan al in de zomervakantie. Interesse? Maak dan nu een afspraak. 
 


Naar boven

Bel mij terugGezondheidscentrum Helftheuvel
Helftheuvelpassage 113
5224 AC Den Bosch
073 684 7100
Routebeschrijving

Copyright 2019 - Gezondheidscentrum Helftheuvel

Fysiotherapie Helftheuvel https://plus.google.com/+FysiotherapieHelftheuvelsHertogenbosch
Helftheuvelpassage 109b Den Bosch, Noord-Brabant 5224 AC Netherlands
Phone: 0736847100