Impressie wachtruimte Helftheuvel

Vacatures

Werken bij Fysiotherapie Helftheuvel: een dynamische werkomgeving met aandacht voor innovatie en ontwikkeling

Werken bij Gezondheidscentrum Helftheuvel?

Check ons vacature aanbod of stuur een open sollicitatie naar vacature@fysiotherapiehelftheuvel.nl. 

 

 

 

Fysiotherapeut MSU Echografie (32-40 uur)

In verband met het vertrek van een collega zijn wij op zoek naar een:

 • Ervaren fysiotherapeut met specialisatie MSU Echografie (en eventueel Shockwave en EPTE) die ons team wil versterken en de praktijk verder mee wil uitbouwen.
 • We zijn op zoek naar een fulltime collega of 2 parttime collega’s.
 • Je werkt nauw samen met jouw collega echografisten/shockwave/EPTE therapeuten en de collega’s met specialisatie in de allround fysiotherapie, manuele therapie, bekkenfysiotherapie, kinderfysiotherapie en ergotherapie. 
 • Wij bieden jou een multidisciplinaire en vooruitstrevende werk- en leeromgeving, met een brede patiëntendoelgroep en volop ruimte voor persoonlijke groei, eigen initiatief en collegiaal overleg. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en aan verdere ontwikkeling van onze medewerkers en de praktijk. Er is een informele, enthousiaste en professionele werksfeer. 
 • Je wordt administratief ondersteund door de receptie en het back office en een kwaliteitsteam. Wij werken met Intramed. Er wordt gezocht naar manieren om de administratieve taken te verlichten.
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in de driehoek Den Bosch – Oss – Vught en bent in het bezit van rijbewijs en auto.
 • Gezondheidscentrum Helftheuvel werkt samen met Praktijk Jacq Smolders in Oss en Gezondheidscentrum Uden en Fysiotherapie Kapellaan/Ouwerkerk in Vught. 
 • Jouw werkdagen en –tijden zijn in onderling overleg te bepalen. Je bent bereid om ook deels in de avonduren te werken.

Ben jij de ambitieuze en enthousiaste fysiotherapeut waar wij naar op zoek zijn? Ben jij toe aan een uitdagende functie binnen een professionele, moderne, informele en vooruitstrevende praktijk?

Mail dan jouw motivatiebrief en CV naar Nynke Lunter via: nynke@jacqsmolders.nl. Wij hanteren geen specifieke sluitingsdatum, dus wees er snel bij!

-----

 

Vacature Bekkenfysiotherapeut (8-32 uur)

Gezondheidscentrum Helftheuvel is een moderne, vooruitstrevende en multidisciplinaire praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, bekkenfysiotherapie, ouderenfysiotherapie, ergotherapie en kindertherapie, gevestigd in wijkplein Helftheuvel te Den Bosch. Wij werken graag met innovatieve behandeltechnieken zoals dry needling, medical taping en shockwave. Daarnaast wordt ook echografie veelvuldig ingezet voor diagnostiek.

 • Wij zijn op zoek naar een extra Bekkenfysiotherapeut om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen binnen onze praktijk. Wij streven naar een vast dienstverband. Het aantal uren is in overleg.
 • Wij bieden jou een uitdagende werk- en leeromgeving, waar integraal wordt samengewerkt.  Er is volop ruimte voor persoonlijke groei, eigen initiatief en collegiaal overleg. Er is een open, informele en professionele werksfeer. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en aan verdere ontwikkeling van onze medewerkers en de praktijk en bieden daarom ruime opleidingsmogelijkheid. Naar gelang gewenst word je vakinhoudelijk begeleid en krijg je coaching en intervisie van een van onze drie bekkenfysiotherapeuten (locatie Den Bosch, Oss of Vught).
 • Je wordt bij ons administratief ondersteund door de praktijkassistentes, het backoffice en het kwaliteitsteam. Wij werken met Intramed. Er wordt gezocht naar manieren om de administratieve taken te verlichten. Zo gebruiken we geautomatiseerde online patiëntenvragenlijsten.
 • Jouw werkdagen en –tijden zijn in onderling overleg te bepalen. Je bent bereid om ook deels in de avonduren te werken.
 • In overleg bestaat de mogelijkheid tot overname van een eventuele huidige studiekosten.

Ben jij de ambitieuze en enthousiaste therapeut waar wij naar op zoek zijn?

Mail dan jouw motivatiebrief en CV naar Nynke Lunter (HRM) via nynke@jacqsmolders.nl. Wij hanteren geen specifieke sluitingsdatum, dus wees er snel bij!

 

-----

 

Vacature ondernemende Diëtist (8-32 uur)

Gezondheidscentrum Helftheuvel is een vooruitstrevende paramedische praktijk voor fysiotherapie, ergotherapie, diëtetiek en een kinderpraktijk, gevestigd in wijkplein Helftheuvel te Den Bosch. In verband met het vertrek van onze diëtist zijn wij op zoek naar een diëtist die ons team wil versterken en de praktijk verder mee wil uitbouwen. 

 • We hebben de voorkeur voor een afgestudeerd diëtist met minimaal 2 jaar ervaring.
 • Door de toenemende vraag naar diëtetiek en leefstijlcoaching zoeken wij een collega die de ambitie heeft om hier voor de volle 100% in te duiken. Ervaring met leefstijlcoaching is een pré, maar niet noodzakelijk.
 • Je werkt nauw samen met jouw collega bekkenfysiotherapie en de collega’s met specialisatie in de allround fysiotherapie, manuele therapie, kinderfysiotherapie en ergotherapie. Daarnaast vind je een uitdaging om de discipline diëtetiek op de kaart te zetten bij potentiële verwijzers.
 • Wij bieden jou een multidisciplinaire en vooruitstrevende werk- en leeromgeving, met een brede patiëntendoelgroep en volop ruimte voor persoonlijke groei, eigen initiatief en collegiaal overleg. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en aan verdere ontwikkeling van onze medewerkers en de praktijk. Er is een informele, enthousiaste en professionele werksfeer. 
 • We zijn specifiek op zoek naar een collega met affiniteit om in de eerste lijn te werken. Je wordt daarbij administratief ondersteund door de receptie en het back office. Wij werken met Intramed. 
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in de driehoek Den Bosch – Oss - Uden en bent in het bezit van rijbewijs en auto. Gezondheidscentrum Helftheuvel werkt samen met Praktijk Jacq Smolders in Oss en Gezondheidscentrum Uden.
 • De uren zijn in overleg, je krijgt voldoende ruimte om de discipline handen en voeten te geven. Je bent bereid om ook deels in de avonduren te werken. 

Ben jij de accurate, enthousiaste en ambitieuze diëtist waar wij naar op zoek zijn?

Mail dan jouw motivatiebrief en CV naar Nynke Lunter (HRM) via: nynke@jacqsmolders.nl. Wij hanteren geen specifieke sluitingsdatum, dus wees er snel bij!

 

-----

 

Vacature Inval Praktijkassistent (0-uren contract)

Voor onze gezondheidscentra in Den Bosch, Vught, Oss en Uden zijn wij op zoek naar een flexibele, representatieve, vriendelijke administratieve invalskracht voor ons frontoffice (balie). Het gaat om het opvangen van de vakantieperiodes van ons praktijkassistententeam, met name in de maanden april tot en met september. Wij bieden een leuke afwisselende functie in een uitdagende werkomgeving met een collegiale, informele werksfeer.


Een greep uit een werkdag

Met zo’n afwisselende baan weet je natuurlijk nooit hoe je dag precies loopt. Je start de dag met het controleren of de ontvangstruimte in orde is. Je ruimt boodschappen op en zet koffie en thee. Inmiddels komen de eerste telefoontjes binnen die jij vriendelijk beantwoordt. Ook die van onze andere locaties wanneer daar een telefonische wachtrij is. Je voert gegevens in en plant behandelafspraken in ons systeem Intramed. Je draait een wasje, beantwoordt vragen van onze therapeuten, voert diverse administratieve werkzaamheden uit en regelt wat nodig is. Ondertussen blijven de telefoontjes binnenkomen en ontvang je cliënten aan de balie. Die melden zich aan, hebben een vraag over hun zorgvergoeding of willen materiaal aanschaffen. Voor jou geen probleem, want je stelt de cliënt centraal en je bent stressbestendig en flexibel. Aan het einde van de dag draag jij waar nodig lopende zaken over aan je collega en je gaat naar huis met een voldaan gevoel.
 

Past dit jou?

Enthousiast?! Doe dan nog even de check of jij de geschikte kandidaat bent. We zoeken de volgende basiseigenschappen en voorwaarden:

 

 • Je hebt werkervaring in de gezondheidszorg

 • OF je hebt een opleiding in secretariële richting en je leert snel en graag

 • Je beheerst de Nederlandse taal foutloos in woord en geschrift

 • Je houdt van multitasken en raakt daarvan niet in de stress

 • Je kunt snel schakelen en blijft hierbij accuraat werken

 • Je bent op zoek naar een afwisselende baan met prettige collega’s

 • Je hebt een dienstverlenende en klantvriendelijke instelling

 • Je woont in de regio Den Bosch, Vught, Oss of Uden

 • Je bent flexibel, bijv. bij opvang van ziekte van collega’s

 • Je bent ook bereid in de avond te werken indien nodig

 • Je bent extra beschikbaar in schoolvakanties

 

Ja?!

Kun jij je volledig vinden in het profiel? Dan ben jij mogelijk de ideale kandidaat voor deze functie! Stuur dan je sollicitatie en cv naar praktijkmanager Nynke Lunter, via nynke@jacqsmolders.nl

Neem ook even een kijkje op onze websites www.fysiotherapiehelftheuvel.nl (Den Bosch), www.kapellaan.nl (Vught), www.jacqsmolders.nl (Oss) en www.gcuden.nl (Uden). Hier kun je alvast kennismaken met de samenwerkende praktijken en assistententeams. 

 

-----

 


Naar boven


Contact
Gezondheidscentrum Helftheuvel
Helftheuvelpassage 113
5224 AC Den Bosch073 684 7100

info@fysiotherapiehelftheuvel.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Gezondheidscentrum Helftheuvel

Fysiotherapie Helftheuvel https://plus.google.com/+FysiotherapieHelftheuvelsHertogenbosch
Helftheuvelpassage 109b Den Bosch, Noord-Brabant 5224 AC Netherlands
Phone: 0736847100