Impressie wachtruimte Helftheuvel

Vacatures

Werken bij Fysiotherapie Helftheuvel: een dynamische werkomgeving met aandacht voor innovatie en ontwikkeling

Werken bij Gezondheidscentrum Helftheuvel?

Check ons vacature aanbod of stuur een open sollicitatie naar vacature@fysiotherapiehelftheuvel.nl. 

 

 

 

Vacature Bekkenfysiotherapeut (8-32 uur)

Gezondheidscentrum Helftheuvel is een moderne, vooruitstrevende en multidisciplinaire praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, bekkenfysiotherapie, ouderenfysiotherapie, ergotherapie en kindertherapie, gevestigd in wijkplein Helftheuvel te Den Bosch. Wij werken graag met innovatieve behandeltechnieken zoals dry needling, medical taping en shockwave. Daarnaast wordt ook echografie veelvuldig ingezet voor diagnostiek.

  • Wij zijn op zoek naar een extra Bekkenfysiotherapeut om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen binnen onze praktijk. Wij streven naar een vast dienstverband. Het aantal uren is in overleg.
  • Wij bieden jou een uitdagende werk- en leeromgeving, waar integraal wordt samengewerkt.  Er is volop ruimte voor persoonlijke groei, eigen initiatief en collegiaal overleg. Er is een open, informele en professionele werksfeer. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en aan verdere ontwikkeling van onze medewerkers en de praktijk en bieden daarom ruime opleidingsmogelijkheid. Naar gelang gewenst word je vakinhoudelijk begeleid en krijg je coaching en intervisie van een van onze drie bekkenfysiotherapeuten (locatie Den Bosch, Oss of Vught).
  • Je wordt bij ons administratief ondersteund door de praktijkassistentes, het backoffice en het kwaliteitsteam. Wij werken met Intramed. Er wordt gezocht naar manieren om de administratieve taken te verlichten. Zo gebruiken we geautomatiseerde online patiëntenvragenlijsten.
  • Jouw werkdagen en –tijden zijn in onderling overleg te bepalen. Je bent bereid om ook deels in de avonduren te werken.
  • In overleg bestaat de mogelijkheid tot overname van een eventuele huidige studiekosten.

Ben jij de ambitieuze en enthousiaste therapeut waar wij naar op zoek zijn?

Mail dan jouw motivatiebrief en CV naar Nynke Lunter (HRM) via nynke@jacqsmolders.nl. Wij hanteren geen specifieke sluitingsdatum, dus wees er snel bij!

 

-----

 


Naar boven


Contact
Gezondheidscentrum Helftheuvel
Helftheuvelpassage 113
5224 AC Den Bosch073 684 7100

info@fysiotherapiehelftheuvel.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Gezondheidscentrum Helftheuvel

Fysiotherapie Helftheuvel https://plus.google.com/+FysiotherapieHelftheuvelsHertogenbosch
Helftheuvelpassage 109b Den Bosch, Noord-Brabant 5224 AC Netherlands
Phone: 0736847100