swimtofightcancer
Impressie wachtruimte Helftheuvel

Vacatures

Werken bij Fysiotherapie Helftheuvel: een dynamische werkomgeving met aandacht voor innovatie en ontwikkeling

Werken bij Gezondheidscentrum Helftheuvel?

Check ons vacature aanbod of stuur een open sollicitatie naar vacature@fysiotherapiehelftheuvel.nl. 

 

 

 

Vacature Ergotherapeut Den Bosch - Vught (24 upw)

In verband met het verlof van een van onze ergotherapeuten vanaf september 2019 en het vrijkomen van een aantal uren zijn wij op zoek naar een ergotherapeut voor ongeveer 24 uur per week. Het betreft een baan in meerdere met elkaar samenwerkende praktijken, samen met nog een collega ergotherapeut.

In Den Bosch werk je in een praktijk met meerdere disciplines (fysiotherapie en diëtetiek) gevestigd onder één dak met het Wijkplein/KOO en het consultatiebureau/GGD.

In Vught word je onderdeel van een multidisciplinair team waarin je ook veel samenwerkt met de fysiotherapeuten.

Er is volop ruimte voor collegiaal overleg en integrale samenwerking. Er is een informele, professionele werksfeer. Van onze therapeuten verwachten wij dat ze meedenken over nieuwe diensten en ontwikkelingen. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en aan verdere ontwikkeling van onze medewerkers en de praktijk.
 

Wij zoeken iemand:

 • die vaktechnisch sterk is en de ontwikkelingen bijhoudt
 • die graag integraal samenwerkt aan de hulpvragen van de cliënt
 • met een klantgerichte en marktgerichte attitude waarbij meegedacht wordt over nieuwe diensten en mogelijkheden
 • die communicatief vaardig is, zowel mondeling als schriftelijk
 • met affiniteit om in de eerste lijn te werken; dit houdt o.a. in: werken binnen het budget van de zorgverzekeraar, deelnemen in ketenzorg, een adequate digitale administratie en werken conform de kwaliteitseisen
 • die woonachtig is in de regio
   

Wij bieden:

 • volop ruimte voor persoonlijke groei, eigen initiatief en collegiaal overleg
 • een gezellig, enthousiast praktijkteam dat nauw samenwerkt vanuit een open collegiale werksfeer, binnen een praktijklocatie met een eigen identiteit
 • nauwe samenwerking met onze andere ergotherapeut en integraal met onze fysiotherapeuten en andere zorgdisciplines
 • een moderne praktijk met uitgebreid en goed behandelmateriaal en een prettige werkplek
 • een professionele praktijkorganisatie met een backoffice voor telefoonbeantwoording, agendabeheer, kwaliteitsmanagement en administratieve ondersteuning (Intramed)
 • een marktconform salaris waarin prestatie wordt beloond
   

Interesse?

Ben jij de flexibele en ondernemende ergotherapeut waar wij naar op zoek zijn? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar nynke@jacqsmolders.nl

 

Op www.fysiotherapiehelftheuvel.nl en www.kapellaan.nl vind je meer informatie over onze praktijken!

 

-----

 

Vacature Inval Praktijkassistent (0-uren contract)

Voor onze gezondheidscentra in Den Bosch, Vught, Oss en Uden zijn wij op zoek naar een flexibele, representatieve, vriendelijke administratieve invalskracht voor ons frontoffice (balie). Het gaat om het opvangen van de vakantieperiodes van ons praktijkassistententeam, met name in de maanden april tot en met september. Wij bieden een leuke afwisselende functie in een uitdagende werkomgeving met een collegiale, informele werksfeer.


Een greep uit een werkdag

Met zo’n afwisselende baan weet je natuurlijk nooit hoe je dag precies loopt. Je start de dag met het controleren of de ontvangstruimte in orde is. Je ruimt boodschappen op en zet koffie en thee. Inmiddels komen de eerste telefoontjes binnen die jij vriendelijk beantwoordt. Ook die van onze andere locaties wanneer daar een telefonische wachtrij is. Je voert gegevens in en plant behandelafspraken in ons systeem Intramed. Je draait een wasje, beantwoordt vragen van onze therapeuten, voert diverse administratieve werkzaamheden uit en regelt wat nodig is. Ondertussen blijven de telefoontjes binnenkomen en ontvang je cliënten aan de balie. Die melden zich aan, hebben een vraag over hun zorgvergoeding of willen materiaal aanschaffen. Voor jou geen probleem, want je stelt de cliënt centraal en je bent stressbestendig en flexibel. Aan het einde van de dag draag jij waar nodig lopende zaken over aan je collega en je gaat naar huis met een voldaan gevoel.
 

Past dit jou?

Enthousiast?! Doe dan nog even de check of jij de geschikte kandidaat bent. We zoeken de volgende basiseigenschappen en voorwaarden:

 

 • Je hebt werkervaring in de gezondheidszorg

 • OF je hebt een opleiding in secretariële richting en je leert snel en graag

 • Je beheerst de Nederlandse taal foutloos in woord en geschrift

 • Je houdt van multitasken en raakt daarvan niet in de stress

 • Je kunt snel schakelen en blijft hierbij accuraat werken

 • Je bent op zoek naar een afwisselende baan met prettige collega’s

 • Je hebt een dienstverlenende en klantvriendelijke instelling

 • Je woont in de regio Den Bosch, Vught, Oss of Uden

 • Je bent flexibel, bijv. bij opvang van ziekte van collega’s

 • Je bent ook bereid in de avond te werken indien nodig

 • Je bent extra beschikbaar in schoolvakanties

 

Ja?!

Kun jij je volledig vinden in het profiel? Dan ben jij mogelijk de ideale kandidaat voor deze functie! Stuur dan je sollicitatie en cv naar praktijkmanager Nynke Lunter, via nynke@jacqsmolders.nl

Neem ook even een kijkje op onze websites www.fysiotherapiehelftheuvel.nl (Den Bosch), www.kapellaan.nl (Vught), www.jacqsmolders.nl (Oss) en www.gcuden.nl (Uden). Hier kun je alvast kennismaken met de samenwerkende praktijken en assistententeams. 

 

-----

 

Vacature Ervaren Fysiotherapeut (juli 2019 - 20/30 uur per week)

In verband met langdurig verlof, groei van onze praktijk en drukte is Gezondheidscentrum Helftheuvel vanaf juli 2019 op zoek naar een Fysiotherapeut met Dry Needling bevoegdheid, voor circa 20-30 uur per week. Je neemt dus de agenda van een collega fysiotherapeut over en ook daarna is er gezien de groei en grootte van onze praktijk(en) voor deze uren werk voor jou, met uitzicht op vast dienstverband. 

Onze moderne praktijk bestaat uit meerdere zorgdisciplines en is gevestigd in het wijkplein Helftheuvel in Den Bosch. Wij bieden fysiotherapie, manuele therapie, bekkenfysiotherapie, oedeemtherapie, ouderenfysiotherapie, ergotherapie en diëtetiek. Voor kinderen bieden wij kinderfysiotherapie, kinderergotherapie en kinderlogopedie. Moderne innovatieve diagnose- en behandeltechnieken zoals medical taping, dry needling, echografie, EPTE en shockwave worden veelvuldig ingezet.

Je komt te werken in een gezellig team binnen een uitdagende, multidisciplinaire en vooruitstrevende werk- en leeromgeving, waar integraal wordt samengewerkt. Er is volop ruimte voor eigen initiatief, (persoonlijke) ontwikkeling en collegiaal overleg. Er is een open, informele en professionele werksfeer.

Je wordt bij ons administratief ondersteund door de praktijkassistentes, het backoffice en het kwaliteitsteam. Wij werken met Intramed. Er wordt gezocht naar manieren om de administratieve taken te verlichten. Zo gebruiken we geautomatiseerde online patiëntenvragenlijsten.

Jouw werkdagen en –tijden zijn gedeeltelijk in onderling overleg te bepalen. Je bent bereid om ook een dag per week in de avonduren te werken. Meer informatie over onze praktijk vind je op www.fysiotherapiehelftheuvel.nl

Ben jij de enthousiaste fysiotherapeut waar wij naar op zoek zijn?

Mail dan jouw motivatiebrief en CV naar Emeline Noordman via emeline@fysiotherapiehelftheuvel.nl. We starten spoedig met de selectie. 
 

-----


Naar boven

Bel mij terugFysiotherapie Helftheuvel https://plus.google.com/+FysiotherapieHelftheuvelsHertogenbosch
Helftheuvelpassage 109b Den Bosch, Noord-Brabant 5224 AC Netherlands
Phone: 0736847100