Ruggengraat

Vacatures

Vacatures met ruggengraat: op zoek naar een algemeen fysiotherapeut en een geriatriefysiotherapeut

Wij zijn op zoek naar:

 • Geriatiefysiotherapeut
 • Algemeen fysiotherapeut


Bekijk hieronder onze vacatures:

Vacature Manager Kwaliteitszorg

Manager Kwaliteitszorg (20 uur/ 0,5 fte)

Is kwaliteitszorg jouw expertise? Heb je de ambitie om met die expertise bij te dragen aan de kwaliteit en groei van onze paramedische gezondheidscentra? Kun je strategisch denken, maar ook dóen om het verschil te maken en met ons team mooie resultaten neer te zetten? Dan ben jij onze nieuwe manager kwaliteitszorg!

 

Wie zijn wij?

Onze organisatie bestaat uit een groep paramedische gezondheidscentra in de regio Noord Oost Brabant. Vanuit hoofdorganisatie Bruyst werken zij vanuit gezamenlijke visie en kernwaarden. De organisatie is decentraal gericht. De praktijkteams richten zich op het bieden van zorg dichtbij huis voor de patiënten. Zorgvragen verschillen per locatie en daarmee ook de aansluiting van de praktijkteams daarop. Er wordt gestreefd naar uniformiteit maar daar waar variatie nodig is, wordt die aangebracht.

 

Wie ben jij?

Jouw ervaring is relevant voor deze rol, net als jouw opleiding op kwaliteitsgebied (HBO/academisch). Een achtergrond als paramedicus is een pré, affiniteit met zorg een must. 

 

Wat is jouw rol?

 

Strategisch

Strategisch denken past bij jou. Binnen de organisatie adviseer je het management op gebied van kwaliteit en procesoptimalisering. Je houdt je bezig met het aanjagen van nieuwe ontwikkelingen en het inbedden van uniformiteit op de verschillende praktijklocaties. Je bent verantwoordelijk voor het monitoren, rapporteren en bewaken van beleid en kwaliteitskaders. Hiervoor sta je in verbinding met het praktijkmanagement. 
 

Praktisch

Praktisch denken en handelen is nodig om ervoor te zorgen dat het beleid aansluit bij de dagelijkse praktijk. Onze paramedici zijn doeners. Ze houden van praktisch handelen en concrete handvatten om kwaliteit te kunnen bieden. 
 

Beheer kwaliteitssysteem

Je draagt zorg voor het onderhoud van het digitale kwaliteitssysteem. Er worden kwaliteitstaken verdeeld en de uitvoering daarvan wordt gecontroleerd. Het standaardiseren van procedures en vereenvoudigen van de administratie en registraties is een kerntaak. Medewerkers kunnen bij jou terecht voor vragen en hulp bij het gebruik van het systeem.

 

Het kwaliteitsteam

Ieder centrum kent één kwaliteitsmedewerker. Deze paramedici geven mede vorm aan het kwaliteitsbeleid. Daarnaast zetten zij zich in voor de uitvoering en juiste naleving van het kwaliteitsbeleid op hun praktijklocatie. Je leidt het kwaliteitsteam en begeleidt en coacht het team actief om de gestelde doelen en eisen op het gebied van kwaliteitszorg te realiseren.

 

Het team paramedici

De paramedici hebben heldere en vooral praktische kaders, handvatten en ondersteuning nodig. Ze moeten gestimuleerd worden om oog te hebben voor- en proactief te werken aan het continu verbeteren van de kwaliteit. Je staat in nauw contact met het team en bent op de verschillende praktijklocaties als onderdeel van de teams te vinden.

 

Wat bieden wij jou?

 • Een transparante organisatie waarin verbinding centraal staat.
 • Veel aandacht voor jouw eigen ontwikkeling.
 • De organisatie is levendig en graag in beweging.
 • Een onafhankelijke rol die ervoor zorgt dat je processen kunt overzien en verbindingen kunt leggen. Je hebt het totaaloverzicht.
 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Werkzaam in driehoek Uden- Den Bosch- Eindhoven, met als standplaats Helvoirt.

 

Interesse? 

We kijken uit naar je reactie! Jouw cv en motivatiebrief kun je sturen naar joep@bruyst.nl o.v.v. Manager Kwaliteitszorg.


__________

 

Vacature Geriatriefysiotherapeut - vast 28-40 uur

Geriatriefysiotherapeut

Of ben je in opleiding als geriatriefysiotherapeut? Je bent van harte welkom om te reageren!

Dienstverband: Vast, 28-40 uur 

 

Werken bij onze praktijk is anders. Het betekent ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling, een transparante organisatie met een duidelijke structuur, samen het verschil maken voor de cliënt en een gezellig team gedreven collega’s. 

Fysiotherapie Helftheuvel biedt fysiotherapie, ergotherapie en een kinderpraktijk. De nadruk ligt op fysiotherapie. De praktijk maakt deel uit van een groep paramedische gezondheidscentra in de driehoek Oss, Uden en Den Bosch. Alle praktijken hebben ieder een eigen identiteit, met een professionele organisatie waarbij kwaliteit voorop staat. 

Wie zoeken wij?

 • Wij zoeken een geriatriefysiotherapeut óf geriatriefysiotherapeut in opleiding
 • Iemand die houdt van werken in een multidisciplinair-team
 • Een collega vanuit een open en communicatieve houding werkt aan zorg voor onze cliënten. 
 • Iemand die woonachtig is in de regio.

Wat bieden wij?

 • Wij bieden een vast dienstverband van 28 tot 40 uur met marktconform salaris. Jouw werkdagen en –tijden zijn in onderling overleg te bepalen. 
 • Volop ruimte voor persoonlijke groei, eigen initiatief en collegiaal overleg. 
 • Een gezellig praktijkteam dat nauw samenwerkt vanuit een open collegiale werksfeer.
 • Samenwerking en afstemming met de 2 collega geriatriefysiotherapeuten van de andere praktijken.
 • Als paramedicus in onze organisatie sta je niet stil! Samen bekijken we welke opleiding of ondersteuning is nodig om jou als therapeut in je kracht te zetten? Indien nodig nemen wij recent reeds gemaakte studiekosten voor specialisatie of verbijzondering over.
 • Een multidisciplinaire en vooruitstrevende werk- en leeromgeving, met een brede patiënten doelgroep. 
 • In onze praktijk houden we van samenwerking en samen ontwikkelen. Zo beschikken we over onze ‘praktijkschool’, waar vanuit je door collega’s en met collega’s mag werken aan je kennis en therapeut-skills. 
 • In je werkzaamheden word je administratief ondersteund door de praktijk assistentes, kwaliteitsteam en back-office. Wij werken met Intramed. 

Meer informatie over de praktijk vind je op www.gchelftheuvel.nl.

Wij kijken uit naar je reactie! Mail je motivatiebrief en CV naar Joep de Bruyne (HRM) via: vacature@gchelftheuvel.nl. Wij hanteren geen specifieke sluitingsdatum, dus wees er snel bij! 


Naar boven

Naar nieuwsarchief


Contact
Gezondheidscentrum Helftheuvel
Helftheuvelpassage 113
5224 AC Den Bosch073 684 7100

info@fysiotherapiehelftheuvel.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Gezondheidscentrum Helftheuvel