Praktijkassistente Den Bosch

Vacature Praktijkassistent ingevuld

De vacature Praktijkassistente is ingevuld. Binnenkort zullen wij onze 2 nieuwe collega's aan u voorstellen!

Update 23 november 2018

Onze vacature Praktijkassistente is ingevuld. Uit vele sollicitaties hebben wij 2 dames uitgekozen - Marloes en Maartje - die samen de in januari te realiseren balie op de Helftheuvel gaan bemannen. Tegen die tijd zullen wij ze aan u voorstellen. 

 

Oktober 2018
Vacature Praktijkassistent ( 20-40 uur per week )

Voor ons gezondheidscentrum op de Helftheuvel in Den Bosch zijn wij op zoek naar een flexibele, representatieve, vriendelijke en accurate administratieve duizendpoot voor ons frontoffice (balie). Het gaat om een fulltime baan van 40 uur of 2 parttime banen van 20 uur per week. Je wordt onderdeel van ons assistententeam Den Bosch–Vught en hebt ook contacten met ons assistententeam Oss–Uden. Wij bieden een leuke afwisselende functie in een uitdagende werkomgeving met een collegiale, informele werksfeer.Een greep uit een werkdag

Met zo’n afwisselende baan weet je natuurlijk nooit hoe je dag precies loopt. Je start de dag met het controleren of de ontvangstruimte in orde is. Je ruimt boodschappen op en zet koffie en thee. Inmiddels komen de eerste telefoontjes binnen die jij vriendelijk beantwoordt. Ook die van onze andere locaties wanneer daar een telefonische wachtrij is. Je voert gegevens in en plant behandelafspraken in ons systeem Intramed. Je bewaart hierbij goed het overzicht: zoals bij welke therapeut te plannen en op welke zorgcodes. Je draait een wasje, beantwoordt vragen van onze therapeuten, voert diverse administratieve werkzaamheden uit en regelt wat nodig is. Afhankelijk van waar jouw kwaliteiten en interesses liggen krijg je daarbij een bepaald taakgebied toegekend. Ondertussen blijven de telefoontjes binnenkomen en ontvang je cliënten aan de balie. Die melden zich aan, hebben een vraag over hun zorgvergoeding of willen materiaal aanschaffen. Voor jou geen probleem, want je stelt de cliënt centraal en je bent stressbestendig en flexibel. Aan het einde van de dag draag jij waar nodig lopende zaken over aan je collega en je gaat naar huis met een voldaan gevoel.

 

Past dit jou? 

Enthousiast?! Doe dan nog even de check of jij de geschikte kandidaat bent. Uiteraard kun je jezelf on the job verder ontwikkelen, maar we zoeken wel de volgende basiseigenschappen en voorwaarden:

 

 • Je hebt werkervaring in de gezondheidszorg en met een planningsysteem (een pré); OF je hebt een opleiding in secretariële richting en je leert snel en graag
 • Je beheerst de Nederlandse taal foutloos in woord en geschrift
 • Je houdt van multitasken en raakt daarvan niet in de stress
 • Je kunt snel schakelen en blijft hierbij accuraat werken
 • Je houdt overzicht in een grote hoeveelheid planningen en taken
 • Je bent op zoek naar een afwisselende baan met prettige collega’s
 • Je hebt een dienstverlenende en klantvriendelijke instelling
 • Je reistijd woon-werkverkeer is maximaal 15 minuten 
 • Je bent flexibel, bijv. bij opvang van ziekte of vakantie van collega’s
 • Je bent ook een avond in de week tot 21.00 uur beschikbaar
 • Je bent indien nodig extra beschikbaar in schoolvakanties


JA?!

Kun jij je volledig vinden in het profiel? Dan ben jij mogelijk de ideale kandidaat voor deze functie! Stuur dan je sollicitatie en cv naar praktijkhouder Joep de Bruyne, via vacature@fysiotherapiehelftheuvel.nl. Laat daarbij even weten voor hoeveel uur jij op zoekt bent naar een nieuwe baan.

Neem ook even een kijkje op onze website (www.fysiotherapiehelftheuvel.nl). Op www.kapellaan.nl (Vught), www.jacqsmolders.nl (Oss) en www.gcuden.nl (Uden) kun je ook alvast kennismaken met de samenwerkende praktijken en assistententeams. 
 


Naar boven

Naar nieuwsarchief


Contact
Gezondheidscentrum Helftheuvel
Helftheuvelpassage 113
5224 AC Den Bosch073 684 7100

info@fysiotherapiehelftheuvel.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Gezondheidscentrum Helftheuvel