Vacature Kinderfysiotherapeut

Vacature Kinderfysiotherapeut

Update: Vacature Kinderfysiotherapie ingevuld

Update 14-07-2017:
Onderstaande vacature is ingevuld. Binnenkort informeren wij u verder over onze nieuwe collega!

 

Vacature Kinderfysiotherapeut (Oss en/of Den Bosch)

Door groei van onze praktijken zoeken wij vanaf september 2017 een of twee kinderfysiotherapeuten. Het gaat om een fulltime baan voor 4 tot 5 dagen of twee banen van 2,5 tot 3 dagen per week. Afhankelijk van je wensen werk je in Oss en/of Den Bosch.

Kinderpraktijk Jacq Smolders maakt deel uit van Praktijk Jacq Smolders Oss. In de praktijk werken meerdere disciplines onder een dak. De kinderfysiotherapeuten, kinderergotherapeuten en kinderlogopedisten werken nauw samen in onze kinderpraktijk. Niet alleen intern, maar ook extern met onder andere ziekenhuis, scholen, kinderdagverblijven en jeugdgezondheidszorg. De kinderfysiotherapeuten zijn breed gespecialiseerd in onder meer prematuren, sensorische informatieverwerking, functiestoornissen kinderbekkenbodem of fitkids. Wij behandelen kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar. Kijk voor meer informatie over de praktijk op www.jacqsmolders.nl/kinderpraktijk.

Kinderpraktijk Helftheuvel maakt deel uit van paramedisch centrum Helftheuvel in Den Bosch. Ook hier werken fysiotherapeuten, logopedisten en ergotherapeuten samen. De praktijk is gevestigd in het Wijkplein, het centrale punt voor welzijn en jeugdgezondheidszorg in de wijk. Ook in deze praktijk zijn de kinderfysiotherapeuten gespecialiseerd en werken ze vanuit een brede blik op het kind, waar nodig multidisciplinair. Kijk voor meer informatie over de praktijk op www.fysiotherapiehelftheuvel.nl.

Wij bieden een vooruitstrevende werk- en leeromgeving met opleidingsmogelijkheden, ruimte voor persoonlijke groei en richting, eigen initiatief en collegiaal overleg. Er heerst een open, informele en professionele werksfeer. Wij houden van korte en directe communicatielijnen. Je komt te werken in een team van meerdere ervaren kinderfysiotherapeuten.

Je wordt bij ons administratief ondersteund door de praktijkassistentes, het backoffice en het kwaliteitsteam. Wij werken met Intramed. Er wordt gezocht naar manieren om de administratieve taken te verlichten. Zo gebruiken we geautomatiseerde online patiëntenvragenlijsten.

Wij zoeken een gedreven, afgestudeerd en CKR-geregistreerd kinderfysiotherapeut, woonachtig op maximaal 40 minuten reisafstand van onze praktijk, bij voorkeur in het bezit van een auto.  Jouw werkdagen en –tijden zijn in onderling overleg te bepalen.
 

Ben jij de enthousiaste en ambitieuze kinderfysiotherapeut die past binnen het vooruitstrevende profiel van onze praktijk?

Mail dan jouw motivatiebrief en CV naar Femke Smolders (HRM) via: femke@jacqsmolders.nl. Vermeld daarbij hoeveel uur je wilt werken en in welke plaats. 


Naar boven

Naar nieuwsarchief


Contact
Gezondheidscentrum Helftheuvel
Helftheuvelpassage 113
5224 AC Den Bosch073 684 7100

info@fysiotherapiehelftheuvel.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Gezondheidscentrum Helftheuvel