Kinderergotherapie

Vacature Kinderergotherapeut

Update per 30 mei 2017: deze vacature in ingevuld. Binnenkort stellen wij onze nieuwe kinderergotherapeute aan u voor!

Update:
Deze vacature is ingevuld. Binnenkort stellen wij onze nieuwe kinderergotherapeut aan u voor. 
 

Vacature Kinderergotherapeut - Den Bosch en evt nevenlocaties


Over (werken bij) onze kinderpraktijk

Kinderpraktijk Helftheuvel in Den Bosch is een vooruitstrevende multidisciplinaire praktijk voor kinderfysiotherapie, kinderergotherapie, sensorische informatieverwerkingstherapie en kinderlogopedie. De praktijk is gevestigd in wijkplein Helftheuvel, waar onze praktijk ook gespecialiseerde fysiotherapie en ergotherapie aan volwassenen biedt, en waar ondermeer ook het consultatiebureau huisvest.
Naast deze locatie hebben wij ook kinderpraktijken in Oss, Uden en Vught. Iedere locatie heeft een eigen identiteit, huisstijl en team, met een overkoepelend backoffice en betrokken praktijkmanagement.
 

Werken bij onze kinderpraktijk betekent werken in een multidisciplinaire en vooruitstrevende werk- en leeromgeving, met nauwe samenwerking zowel intern als extern. De hulpvraag van kind en ouder staan centraal, waarbij wij verder kijken dan alleen het werkveld van die specifieke therapeut.
Er heerst een collegiale, informele en prettige werksfeer,  met open en directe communicatielijnen. We hechten grote waarde aan de verdere ontwikkeling van onze therapeuten en de praktijk en bieden daarom opleidingsmogelijkheid, ruimte voor persoonlijke groei en coaching. We juichen eigen initiatief en inbreng van ideeën toe.
 

Over de vacature

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, creatieve en kundige Kinderergotherapeut.


Bij onze vestiging in Den Bosch werk je solo als kinderergotherapeut, waarbij je samenwerkt met onze 3 kinderfysiotherapeuten en kinderlogopedist, met mogelijkheid collegiaal overleg met de kinderergotherapeuten van onze andere locaties . Daarnaast is het in het kader van (uren) uitbreiding mogelijk om ook bij onze kinderpraktijk in Oss te werken, waar het kinderteam bestaat uit 3 kinderergotherapeuten, 4 kinderfysiotherapeuten en 2 kinderlogopedistes. Ook is er eventueel mogelijkheid om de kinderergotherapie in Vught op te gaan zetten. Dit allemaal mede afhankelijk van jouw wensen.

 

De kinderen en hulpvragen zijn er in alle soorten en maten. Van zeer jong tot middelbare scholieren. De kinderergotherapeutische hulpvragen waarmee kinderen naar onze praktijk komen zijn o.a. fijne motoriek, concentratie, praxis en motorplanning, zelfredzaamheid, advies, aanvraag en implementatie van hulpmiddelen, weerbaarheidstraining en de prikkelverwerking. Het zou daarom fijn zijn als je al ervaring met Sensorische Informatieverwerkingstherapie (S.I.) hebt.

Verder is het belangrijk dat je affiniteit hebt met werken in de eerste lijn. Ook het adequaat voeren van je administratie is hierbij van belang, daarbij word je ondersteund door ons backoffice en kwaliteitsteam.

 

Afhankelijk van jouw wensen betreft de vacature ongeveer 2 werkdagen en gezien de huidige tendens is verdere groei te verwachten.
 

Geïnteresseerd?

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een diploma Ergotherapie, mail dan jouw sollicitatie met cv naar Femke Smolders (HRM) via femke@jacqsmolders.nl. Vermeld hoeveel uur jij graag zou willen werken en op welke dagen jij beschikbaar bent. De woensdag en/of vrijdag heeft daarbij onze voorkeur. We hebben geen specifieke sluitingsdatum, dus wees er snel bij.
 

Meer informatie over onze praktijken vind je op www.fysiotherapiehelftheuvel.nl, www.jacqsmolders.nl/kinderpraktijk en www.kapellaan.nl

 

 


Naar boven

Naar nieuwsarchief


Contact
Gezondheidscentrum Helftheuvel
Helftheuvelpassage 113
5224 AC Den Bosch073 684 7100

info@fysiotherapiehelftheuvel.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Gezondheidscentrum Helftheuvel