Vacature Bekkenfysiotherapie

Vacature Bekkenfysiotherapeut

Wij zijn op zoek naar een Bekkenfysiotherapeut of ervaren fysiotherapeut met deze ambitie

Vacature Bekkenfysiotherapeut
(of Fysiotherapeut met ambitie specialisatie bekkenfysiotherapie)

 

Fysiotherapie Helftheuvel is een moderne, vooruitstrevende en multidisciplinaire praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, bekkenfysiotherapie, ouderenfysiotherapie, ergotherapie en kindertherapie, gevestigd in wijkplein Helftheuvel te Den Bosch. Wij werken graag met innovatieve behandeltechnieken zoals dry needling, medical taping en shockwave. Daarnaast wordt ook echografie veelvuldig ingezet voor diagnostiek.
 

Wij zijn op zoek naar een Bekkenfysiotherapeut of een ervaren fysiotherapeut met de ambitie hiertoe. In eerste instantie zal de functie zo’n 20-28 uur per week bedragen met het streven naar een vast dienstverband en uitbreiding naar een fulltime baan. Dit is uiteraard mede afhankelijk van hoeveel uur jij wilt werken. Naast bekkengerelateerde klachten behandel je ook reguliere fysiotherapiehulpvragen.
 

Wij bieden jou een uitdagende werk- en leeromgeving, waar integraal wordt samengewerkt.  Er is volop ruimte voor persoonlijke groei, eigen initiatief en collegiaal overleg. Er is een open, informele en professionele werksfeer. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en aan verdere ontwikkeling van onze medewerkers en de praktijk en bieden daarom ruime opleidingsmogelijkheid. Naar gelang gewenst word je vakinhoudelijk begeleid en krijg je coaching en intervisie van een van onze twee bekkenfysiotherapeuten (locatie Den Bosch of Vught).
 

Je wordt bij ons administratief ondersteund door de praktijkassistentes, het backoffice en het kwaliteitsteam. Wij werken met Intramed. Er wordt gezocht naar manieren om de administratieve taken te verlichten. Zo gebruiken we geautomatiseerde online patiëntenvragenlijsten.
 

Jouw werkdagen en –tijden zijn in onderling overleg te bepalen. Je bent bereid om ook deels in de avonduren te werken. In verband met de patiëntenpopulatie en de samenstelling van ons team gaat onze voorkeur uit naar een vrouwelijke fysiotherapeute.
 

Je bent ook van harte welkom te solliciteren als je student Bekkenfysiotherapie bent of allround fysiotherapeut met enkele jaren werkervaring en de ambitie je in bekkenfysiotherapie te specialiseren. In overleg bestaat de mogelijkheid tot overname van een eventuele huidige studiekostenregeling.
 

Ben jij de ambitieuze en enthousiaste therapeut waar wij naar op zoek zijn?
 

Mail dan jouw motivatiebrief en CV naar praktijkhouder Joep de Bruyne via joep@debruynehrm.nl. Wij hanteren geen specifieke sluitingsdatum, dus wees er snel bij! 
 

 


Naar boven

Naar nieuwsarchief


Contact
Gezondheidscentrum Helftheuvel
Helftheuvelpassage 113
5224 AC Den Bosch073 684 7100

info@fysiotherapiehelftheuvel.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Gezondheidscentrum Helftheuvel