Bekkenfysiotherapie

Vacature Bekkenfysiotherapeut

Wegens groei en uitbreiding zijn wij op zoek naar een Bekkenfysiotherapeut

 

Vacature Bekkenfysiotherapeut (parttime of fulltime)
 

Fysiotherapie Helftheuvel is een moderne, vooruitstrevende en multidisciplinaire praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, bekkenfysiotherapie, ouderenfysiotherapie, ergotherapie, dietetiek en kindertherapie, gevestigd bij wijkplein Helftheuvel te Den Bosch.  Wij werken graag met innovatieve behandeltechnieken zoals dry needling, medical taping, shockwave en EPTE. Daarnaast wordt ook echografie veelvuldig ingezet voor diagnostiek.

In verband met uitbreiding van ons (bekken)team zijn wij op zoek naar een Bekkenfysiotherapeut of Bekkenfysiotherapeut in opleiding. Voor onze locatie in Den Bosch en/of eventueel ook voor een van onze andere locaties in Vught, Oss of Uden. Het gaat om een fulltime functie, maar parttime (>24 uur per week) werken is ook mogelijk.

Wij bieden jou een uitdagende werk- en leeromgeving, waar integraal wordt samengewerkt.  Er is volop ruimte voor persoonlijke groei, eigen initiatief en collegiaal overleg. Er is een open, informele en professionele werksfeer. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en aan verdere ontwikkeling van onze medewerkers en de praktijk en bieden daarom ruime opleidingsmogelijkheid. Naar gelang gewenst word je vakinhoudelijk begeleid en krijg je coaching en intervisie van een van onze andere bekkenfysiotherapeuten. We hebben een intern communicatieplatform (intranet) en een interne praktijkschool om elkaar up to date te houden over bijvoorbeeld de vakontwikkelingen.

Je wordt bij ons administratief ondersteund door de praktijkassistentes, het backoffice en het kwaliteitsteam. Wij werken met Intramed. Er wordt gezocht naar manieren om de administratieve taken te verlichten. Zo gebruiken we geautomatiseerde online patiëntenvragenlijsten.

Jouw werkdagen en –tijden zijn in onderling overleg te bepalen. Je bent bereid om ook deels in de avonduren te werken. In verband met de patiëntenpopulatie en de samenstelling van ons team gaat onze voorkeur uit naar een vrouwelijke fysiotherapeute.

Meer informatie over de praktijk vind je op www.fysiotherapiehelftheuvel.nl.  
 

Ben jij de ambitieuze en enthousiaste bekkentherapeut waar wij naar op zoek zijn? Ben jij toe aan een uitdagende functie binnen een professionele, moderne, informele en vooruitstrevende praktijk?

Mail dan jouw motivatiebrief en CV naar praktijkhouder Joep de Bruyne via joep@debruynehrm.nl. Wij hanteren geen specifieke sluitingsdatum.  

 


Naar boven

Naar nieuwsarchief


Contact
Gezondheidscentrum Helftheuvel
Helftheuvelpassage 113
5224 AC Den Bosch073 684 7100

info@fysiotherapiehelftheuvel.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Gezondheidscentrum Helftheuvel