Samenwerking team

Samenwerken door bundelen van specialismen bij de behandeling van uw klacht

Samenwerking

Onze visie

Vestiging in het Wijkplein past bij onze visie op zorg. Zorg van deze tijd vraagt om samenwerking. Niet alleen de klacht waarvoor u fysiotherapie of ergotherapie nodig heeft staat bij ons centraal. Wij voelen ons betrokken bij u als persoon en uw gehele welzijn. Samenwerking zorgt voor goede afstemming van zorg en integratie van de behandeling in het dagelijks leven. Uiteraard wordt slechts met uw goedvinden overleg gevoerd met andere disciplines in en buiten het centrum. Daar waar nodig kunnen wij u helpen om de juiste persoon te vinden. 

Met Wijkplein en GGD onder een dak

De praktijk is gevestigd in het Wijkplein. Het Wijkplein is een plek van voor en door bewoners in de wijken Kruiskamp en Schutskamp. Hier kunnen wijkbewoners terecht voor raad en daad rondom maatschappelijke vragen. Zij worden geholpen door wijkbewoners en indien nodig door een van de aanwezige professionals. Het Wijkplein biedt platform voor participatie in de wijk. Met onze praktijk en met de GGD koppelen we welzijn en zorg. Fysiotherapie voor elkaar!

Samenwerking met Verloskundigenpraktijk 's-Hertogenbosch en Praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie Aventurijn

Wij werken graag samen met collega-praktijken voor (para)medische zorg in en buiten het centrum. Collega paramedische praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie Aventurijn en Verloskundigenpraktijk 's-Hertogenbosch werken met ons onder een dak samen.

Tennisvereniging Schutskamp en Sport in de Wijk

Fysiotherapie Heltheuvel 's-Hertogenbosch is betrokken bij beweegzorg in de Wijk. Jaarlijks zijn wij vertegenwoordigd op de S-Port van Gemeente 's-Hertogenbosch FITdag voor diverse doelgroepen in de wijk. Daarnaast zijn wij betrokken bij Tennisvereniging Schutskamp, waar wij ons als sponsor inzetten voor gezond bewegen.

KOO Wijkplein Helftheuvel 's-Hertogenbosch

Dichtbij en laagdrempelig. U kunt het wijkplein binnen lopen met uiteenlopende vragen op het gebied van wonen, zorg, welzijn en inkomen (Wmo) of over ontwikkelingen in de buurt.

S-PORT

S-PORT is een initiatief van de gemeente ’s-Hertogenbosch. Inwoners worden uitgedaagd om mee te doen met 'S-PORT Alle inwoners dagen we uit om mee te doen met ’S-PORT, ieder op zijn eigen niveau met zijn eigen talenten. Kom in beweging voor een mooier en gezonder ’s-Hertogenbosch. S-PORT staat voor Uitdagen - Ontmoeten - Ruimte geven - Meedoen en Resultaat.

Tennisvereniging Schutskamp

Fysiotherapie Helftheuvel is Sponsor van TC Schutskamp. De tennisvereniging heeft 10 kunstgrasbanen met verlichting en een modern paviljoen en ligt in 's-Hertogenbosch-West. Het hele jaar door kan er getennist worden op zowel recreatief gebied als in wedstrijdverband

Praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie Aventurijn

Wij werken met Praktijk voor Huidtherapie Aventurijn onder een dak. Kijk voor meer informatie op http://www.huidtherapie-aventurijn.nl

Verloskundigenpraktijk 's-Hertogenbosch

Wij werken met Verloskundigenpraktijk 's-Hertogenbosch onder een dak. Kijk voor meer informatie op www.verloskunde.nl .


Naar boven

Naar nieuwsarchief


Contact
Gezondheidscentrum Helftheuvel
Helftheuvelpassage 113
5224 AC Den Bosch073 684 7100

info@fysiotherapiehelftheuvel.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Gezondheidscentrum Helftheuvel