Online Therapie Videoconsult

Online behandeling

Kunt u niet naar de praktijk komen? Door de richtlijnen of omdat u geen tijd of mogelijkheid hebt? Dan is videobellen een geschikt alternatief!

U heeft fysiotherapie (of onze andere zorg) nodig?
Maar kunt niet komen? Wij zijn er voor u!

Bent u verkouden, heeft u last van hoesten of heeft u koorts? Dan kunt u helaas niet naar de praktijk komen. Hoewel u in geval van een verhoogd risico op complicaties bij besmetting op onze praktijk welkom bent, kiest u wellicht ook liever niet voor een bezoek aan de praktijklocatie. Verder kan het agendatechnisch of bij gebrek aan opvang voor de kinderen soms lastig zijn om een passende afspraak te maken. Dan kan het ook prettig zijn om op afstand behandeld te worden. Op afstand behandelen betekent een online behandeling of een telefonisch consult.

Wij zijn er online voor u.

Onze fysiotherapeuten en andere paramedici staan ook op afstand klaar om u te voorzien van advies en oefeningen zodat u door kunt met uw revalidatie, we het beloop van uw klachten goed kunnen volgen. Ook de kindertherapeuten zetten de behandeling voort. Met veel creativiteit en enthousiasme bereiken we ook op afstand veel.

 

Ook nieuwe cliënten zijn van harte welkom. Als u ineens klachten heeft of u zich zorgen maakt, maar niet naar de praktijk wilt of kunt, kunt u ons gewoon bereiken. Met videobellen of een telefonisch consult bereiken we vaak meer dan u denkt. Wij staan voor u klaar. Online, op afstand… maar toch heel dichtbij. Zorg zoals u dat van ons gewend bent. Met aandacht en de benodigde tijd. Wees welkom… telefonisch of online.

 

Hoe werkt Online Therapie?

Online contact met uw therapeut

Wat u nodig heeft is een computer met microfoon en webcam. Indien u hier niet over beschikt is video contact ook mogelijk via tablet of telefoon. De therapeut treedt online in contact met u.

Kosten vergoed

Bent u voor behandeling verzekerd? Dan vergoedt uw zorgverzekeraar ook de kosten voor online behandeling en consult.

Eenvoudig

Geen ingewikkelde software. Wij leggen eenvoudig verbinding met u.

Een-op-een behandeling

Met videobellen heeft u een-op-een een persoonlijke 'face-to-face' afspraak met uw fysiotherapeut, gespecialiseerde fysiotherapeut, oefentherapeut, diëtist, ergotherapeut of logopedist. 

Veilig

De verbinding die wij met u leggen is veilig en met alle zorg voor privacy.

U kunt vooruit

Eerlijk en deskundig advies met aandacht. Oefeningen op maat. Wij gebruiken onze database met passende oefeningen zodat u thuis aan de slag kunt.


Online afspraak maken?

Neem contact op met de praktijk via telefoonnummer 073-6847100 of mail info@gchelftheuvel.nl om een (online) afspraak te maken.

 

 


Naar boven

Naar nieuwsarchief


Contact
Gezondheidscentrum Helftheuvel
Helftheuvelpassage 113
5224 AC Den Bosch073 684 7100

info@fysiotherapiehelftheuvel.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Gezondheidscentrum Helftheuvel