Banner

Maartje van Seeters-Kolen

Even voorstellen...

Mijn naam is Maartje van Seeters-Kolen (1981), kinderfysiotherapeute bij Kinderpraktijk Helftheuvel.

De ontwikkeling van kinderen is een fascinerend proces. Maar dit is ook een ingewikkeld proces wat niet altijd vanzelfsprekend verloopt. Wanneer dit het geval is, ga ik met plezier de uitdaging aan om het kind zo te stimuleren dat hij of zij ´t beste uit zichzelf kan halen. Wat ik daarbij belangrijk vind, is dat duidelijk wordt wat het kind zélf wil leren.

 

Na mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik de opleiding tot kinderfysiotherapeut gevolgd om juist de motoriek als onderdeel van de totale ontwikkeling van kinderen te kunnen stimuleren. Daarnaast heb ik de opleiding tot gespecialiseerd leerkracht gevolgd om beter aan te kunnen sluiten bij de behoeftes van kinderen met leer- en gedragsproblemen. Ik vind het nog steeds leuk en belangrijk om me te blijven ontwikkelen en volg dus ook regelmatig bijscholingen zoals bijvoorbeeld medical taping voor kindertherapeuten, TIMP en Systematische Opsporing Schrijfproblemen (SOS).

Sinds 2009 werk ik met kinderen van alle leeftijden en dat heb ik tot 2017 in een praktijk in Tilburg gedaan. Vanaf oktober 2017 voer ik mijn leuke vak uit bij Kinderpraktijk Helftheuvel. Bel mij terug


Fysiotherapie Helftheuvel https://plus.google.com/+FysiotherapieHelftheuvelsHertogenbosch
Helftheuvelpassage 109b Den Bosch, Noord-Brabant 5224 AC Netherlands
Phone: 0736847100