Banner

Lizanne van Marrewijk

Even voorstellen...

Mijn naam is Lizanne van Marrewijk (geboren in 1994). Ik ben werkzaam als kinderlogopedist bij Fysiotherapie Helfheuvel.  Ik ben geboren in Veghel, maar sinds kort woon ik in Den Bosch.

 

In juni 2017 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen te Nijmegen. Na mijn tweede leerjaar werd het voor mij snel duidelijk dat binnen de logopedie mijn passie ligt bij het werken met kinderen. Het blijft leuk om te zien hoe enthousiast kinderen kunnen zijn wanneer het doel van een oefening wordt bereikt. Daarom heb ik in mijn derde leerjaar de minor ‘Het kind centraal’ gevolgd. Mijn afstudeeronderzoek richtte zich op de evidentie van intensieve en onderhoudstherapie ter verbetering van de kaakstand bij kinderen met een Cerebrale Parese. Naast de verworven theoretische kennis heb ik tijdens mijn stages - en na mijn afstuderen ook in dienstverband - praktijkervaring opgedaan in de behandeling van taal-spraakproblemen, stemstoornissen en stotteren.

 

Iedere cliënt is uniek en heeft op zijn/haar manier speciale aandacht nodig, die ik hen graag wil geven. Ik zie het als een uitdaging de problemen aan te pakken op een bij iedere cliënt individueel passende manier en zo een bijdrage te leveren aan het beter functioneren en communiceren van de cliënten middels logopedie.

 

In mijn vrije tijd speel ik graag piano en hockey ik drie keer in de week bij Dames 1 van Hockeyclub Geel-Zwart in Veghel. Hiernaast maak ik ook altijd tijd vrij om gezellig iets met vriendinnen te doen. 
Contact
Gezondheidscentrum Helftheuvel
Helftheuvelpassage 113
5224 AC Den Bosch073 684 7100

info@fysiotherapiehelftheuvel.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Gezondheidscentrum Helftheuvel

Fysiotherapie Helftheuvel https://plus.google.com/+FysiotherapieHelftheuvelsHertogenbosch
Helftheuvelpassage 109b Den Bosch, Noord-Brabant 5224 AC Netherlands
Phone: 0736847100