Actueel

Mondkapjes in onze kinderpraktijk

Wij volgen het advies van de overheid en dragen wanneer nodig een mondkapje

Lees meer 

Week van het lezen en schrijven

De kinderlogopedist geeft voorleestips. Voorlezen is goed voor de taalontwikkeling en dus een mooie basis voor leren lezen en schrijven

Lees meer 

Training brugklasvaardigheden

Met de (kinder)ergotherapeut aan de slag met brugklasvaardigheden, afgestemd op wat uw kind nodig heeft

Lees meer 

Naar het nieuwsarchief

Bekijk onze video

Zorg voor uw kind onder één dak, bij Kindergezondheidscentrum Helftheuvel

Bij Kindergezondheidscentrum Helftheuvel in Den Bosch – onderdeel van Gezondheidscentrum Helftheuvel – kunnen kinderen van 0 tot en met 17 jaar terecht voor een ruim zorgaanbod op het gebied van hun ontwikkeling en gezondheid. Wij kijken breed naar de ontwikkeling van het kind. In onze kinderpraktijk vindt u:
 


 

Kwaliteit
& kennis

Onze kindertherapeuten volgen nieuwe ontwikkelingen in kindzorg om goede en up-to-date zorg te garanderen. Naast (interne) bijscholing en overleg is er aandacht voor onderlinge afstemming, overdracht en kennisuitwisseling tussen de verschillende disciplines. Ook heeft onze (kinder)praktijk een eigen kwaliteitsteam. Wij werken transparant en stellen uw kind centraal.

Samen-
werken

Wij werken graag samen met andere zorg- en welzijnsprofessionals, zowel binnen als buiten onze kinderpraktijk. Uiteraard indien nodig en met uw toestemming. Onze therapeuten vinden het belangrijk om nauw contact te onderhouden met ouder(s) en anderen die betrokken zijn bij het kind. Dit om te zorgen voor een goede integratie in het dagelijks leven van het kind.

Bij de
tijd

Ons zorgaanbod voor kinderen stemmen wij af op maatschappelijke onderwerpen en de behoefte van kind en ouders van vandaag de dag. Zo zijn wij Zit-met-Pit-kinderpraktijk om te adviseren over de juiste houding en afstemming bij het toenemende beeldschermgebruik. Zo geven wij weerbaarheidstraining en zo hebben wij onze eigen kinderdiëtiste.

Ons team

Bekijk ons hele team

Hulpvragen

Bekijk alle hulpvragen

Ons kinderteam is gespecialiseerd in de behandeling van aandoeningen en functieproblemen op gebied van bewegen, sensorische en sociale ontwikkeling, zelfstandigheid, zindelijkheid, schoolse vaardigheden, communicatie, mondgedrag en voeding. Onze kinderergotherapeuten, kinderdiëtisten, kinderlogopedisten en kinderfysiotherapeuten werken waar nodig samen in de behandeling.
Contact
Kindergezondheidscentrum Helftheuvel
Helftheuvelpassage 113
5224 AC Den Bosch073 684 7100

info@fysiotherapiehelftheuvel.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Kindergezondheidscentrum Helftheuvel