Banner

Inger van den Berg

Even voorstellen...

Mijn naam is Inger van den Berg (1985) en kom uit Oirschot. Sinds 2014 werk ik met veel plezier als bekkenfysiotherapeute bij Fysiotherapie Helftheuvel. 


Een van de redenen om me te specialiseren was dat ik alles over een onderwerp wilde weten. Later pas besefte ik hoe ruim het vak bekkenfysiotherapie is. Naast orthopedische klachten in het bekken, schaambeen en stuit behandelen we ook bekkenbodemklachten, problemen met het plassen, het ontlasten of het vrijen. Mijn grootste interesse ligt bij buikpijn. Een klacht waar mensen vaak lang mee rond lopen maar waar veel aan te doen is. In je buik zit je gevoel voor veiligheid maar ook veel andere emoties. Als je boos, verliefd of bang bent voel je dat ook in je buik. Als je buik dan niet lekker voelt doet dat heel veel voor je 'zijn'. Samen met iemand daaraan werken vind ik heel leuk. Daarnaast heb ik een grote affiniteit met zwangerschapgerelateerde bekkenpijn.
 

Om mijn kennis te vergroten heb ik cursussen als interne orgaan massage en dry needling gedaan. Aandacht en balans zijn voor mij de meest belangrijke woorden. Daarnaast ben ik yoga docente, wat ik graag verweef in mijn behandelingen. 
 

Ik rijd paard, heb twee konijnen en houd van lezen en alles wat met muziek te maken heeft. 

 

 
Contact
Gezondheidscentrum Helftheuvel
Helftheuvelpassage 113
5224 AC Den Bosch073 684 7100

info@fysiotherapiehelftheuvel.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Gezondheidscentrum Helftheuvel