Fysiofit training: sporten onder begeleiding fysiotherapeut

Fysiofit Training

FysioFit Training bij Fysiotherapie Helftheuvel Den Bosch

 

Wanneer fysiofitness

Uw gezondheid is belangrijk. Bewegen bevordert de gezondheid. Maar hoe kan dat op een verantwoorde manier? En hoe kunt u goed bewegen met uw huidige klachten? Voor iedereen die graag op een verantwoorde manier, in groepsverband wil trainen is er Fysiofit Training bij Fysiotherapie Helftheuvel Den Bosch.
 

Welke training is geschikt voor mij

U kunt trainen in de Fysio-fit groepen of in groepen voor specifieke doelgroepen. In de Fysio-fitgroepen is iedereen welkom die de fysieke belastbaarheid en conditie wil verbeteren met deskundige begeleiding. Dit kunnen mensen zijn met algemenere klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat of conditionele klachten. Ook mensen die graag op laagdrempelige wijze aan hun fitheid willen werken kunnen in deze groepen terecht.
 

Voor een aantal mensen bestaan speciale groepen. Op dit moment zijn de volgende trainingsgroepen:

  • Ouderen fitness (65+)
  • Vrouw en Fit
  • Bekkenklachten
  • Medische fitness


In deze groepen wordt vanuit een gezamenlijk trainingsdoel bewogen en gewerkt aan fitheid, waarbij uiteraard naar het individu gekeken wordt. De groepen staan onder leiding van een fysiotherapeut.
 

Starten met training

Bij aanvang van Fysiofit Training wordt er per individu een persoonlijk trainingsprogramma opgesteld. Dit gebeurt aan de hand van een vragenlijst en een korte fysieke test. Samen werken we naar een verantwoord einddoel. Het doel van de training is voor iedereen anders. Zo kunt u trainen met als doel gewichtsafname, maar ook om uw rugklachten te verminderen of uw fitheid op peil te houden.
 

Fysiofit Training door ervaren begeleiders

Soms staan de groepen onder leiding van een fysiotherapeut. In andere gevallen van een ervaren trainer die de groepen vanuit een korte lijn met de fysiotherapeut begeleidt.
 

Kosten deelname

Bij Fysiofit Training traint u een uur. U bepaalt zelf hoe vaak u komt trainen. Een 10-trainingsurenkaart kost Eur. 50,-- en is drie maanden geldig. U kunt ook per les betalen. De prijs van een losse les van een uur is Eur. 6,--.
Voor cliënten die onder behandeling zijn van een therapeut in onze praktijk is het tarief Eur. 40,-- voor een 10-trainingsurenkaart. 
 

Kleding en schoeisel

Sportkleding of makkelijk zittende kleding en schoenen die alleen binnen gebruikt worden.
 

Kleedruimte en douches

De praktijk beschikt over gescheiden kleedruimten met douches.


Heeft u interesse in deelname? 

Neem dan contact op met Fysiotherapie Helftheuvel. Indien u bij Fysiotherapie Helftheuvel in behandeling bent, kunt u vanzelfsprekend ook met vragen bij uw therapeut terecht. Natuurlijk kunt u ook bij ons langskomen om een kijkje te nemen in de oefenruimte. 

 


Naar boven


Contact
Gezondheidscentrum Helftheuvel
Helftheuvelpassage 113
5224 AC Den Bosch073 684 7100

info@fysiotherapiehelftheuvel.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Gezondheidscentrum Helftheuvel