Banner

Femke van der Aa

Even voorstellen...

Mijn naam is Femke van der Aa (1984) en ik woon samen met mijn man en 2 kinderen in Oisterwijk. Al op jonge leeftijd had ik een fascinatie voor de werking van het menselijk lichaam en sport. Na mijn middelbareschooltijd ben ik daarom naar het CIOS in Goes gegaan. Hier heb ik me o.a. gespecialiseerd op het gebied van fitness, aerobics en winterport. In mijn vrije tijd houd ik me nog steeds graag bezig met deze hobby’s.

Na deze opleiding wilde ik me verder verdiepen in de revalidatie en was de opleiding fysiotherapie een logische keuze voor mij. Deze heb ik gevolgd aan de Avans Hoge School in Breda, waar ik in 2011 ben afgestudeerd. Na mijn afstuderen ben ik gaan werken in een praktijk in Tilburg. Hier heb ik mezelf verbreed op het gebied van Medical Taping, Dry Needling, Claudicatio en sport revalidatie. Hier zal ik me tijdens mijn werkzaamheden bij Gezondheidscentrum Helftheuvel ook mee bezig gaan houden.

 

Ik sta voor een patiëntgerichte behandeling waarin persoonlijke aandacht, een proactieve rol van de patiënt maar zeker ook een stukje gezelligheid centraal staan. Graag tot ziens in de praktijk!

 Bel mij terug


Gezondheidscentrum Helftheuvel
Helftheuvelpassage 113
5224 AC Den Bosch
073 684 7100
Routebeschrijving

Copyright 2019 - Gezondheidscentrum Helftheuvel

Fysiotherapie Helftheuvel https://plus.google.com/+FysiotherapieHelftheuvelsHertogenbosch
Helftheuvelpassage 109b Den Bosch, Noord-Brabant 5224 AC Netherlands
Phone: 0736847100