Banner

Erik Werger

Even voorstellen...

Mijn naam in Erik Werger (1977). Ik ben geboren in Twente, waar ik ook de eerste 30 jaar van mijn leven heb volbracht. In 2006 ben ik naar het schone Brabant verhuisd en heb hieraan mijn hart verpacht. 

 

Ik loop al heel wat jaren mee binnen de fysiotherapie. In 2001 ben ik afgestudeerd, vervolgens heb ik 6 jaar in Duitsland gewerkt, waar ik een goede solide basis heb gelegd. In 2006 ben ik begonnen met werken in Kaatsheuvel en na 11 jaar heb ik de overstap gemaakt naar dit gezondheidscentrum. 
In 2008 ben ik afgestudeerd als manueel therapeut en ik heb in 2013 mijn mastergraad behaald. Naast de klachten van de nek en onderrug ben ik gespecialiseerd in schouderklachten. In 2020 heb ik mijn studie Arbeidsfysiotherapie afgerond. Voor werk- en verzuimgerelateerde klachten, werkplekonderzoek en reïntegratie kunt u een beroep op mij doen. 
 

Samen met mijn echtgenoot en onze twee honden genieten wij van het bourgondische leven. Ik loop graag met mijn honden en ik tennis. Mijn passie is hardlopen en ik geef training bij atletiekvereniging Taxandria Oisterwijk. Op het gebied van hardlopen kan ik u dus ook goed begeleiden. 

Ik maak graag een keer kennis met u op de praktijk!
 
Contact
Gezondheidscentrum Helftheuvel
Helftheuvelpassage 113
5224 AC Den Bosch073 684 7100

info@fysiotherapiehelftheuvel.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Gezondheidscentrum Helftheuvel