Banner

Dorlin van den Bergh

Even voorstellen...

Mijn interesse voor het menselijk lichaam, met de bijkomende blessures en klachten op alle leeftijden, ontstond al op jonge leeftijd. In mijn werk ervaar ik dat zowel tijdens sport als bij alledaagse activiteiten klachten een grote en belemmerende rol kunnen spelen, door de invloed die ze hebben op het fysieke en mentale welzijn van een mens.

 

Sinds de stageperiode van mijn opleiding fysiotherapie heb ik een band met de praktijk Fysiotherapie Kapellaan/Ouwerkerk in Vught. Onder leiding van Marco Borst heb ik mijn laatste praktijkstage doorlopen. Door de grote variatie in disciplines en mogelijkheden om te behandelen had deze praktijk mijn eerste voorkeur toen ik afstudeerde aan de Fontys Paramedische Hogeschool in Eindhoven als fysiotherapeut.

 

De afstudeerstage van een half jaar heb ik doorgebracht in Zwitserland, waar ik enorm veel gezien heb en heb kunnen toepassen wat ik geleerd had. Tijdens deze stage lag de nadruk op onder andere neurologische, meestal jonge patiënten. Dat heb ik met enorm veel plezier gedaan, maar de afwisseling in het vak spreekt mij vooral aan.

 

Persoonlijk ga ik voor inzet van mijn kennis en de kunde om mensen, ieder op hun eigen niveau, mobiel te krijgen of te houden. Mijn sterke punt is de band die ik opbouw met patiënten en van waaruit behandeling gemakkelijker en sneller plaatsvindt.

 

 




Contact
Gezondheidscentrum Helftheuvel
Helftheuvelpassage 113
5224 AC Den Bosch



073 684 7100

info@fysiotherapiehelftheuvel.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Gezondheidscentrum Helftheuvel

Fysiotherapie Helftheuvel https://plus.google.com/+FysiotherapieHelftheuvelsHertogenbosch
Helftheuvelpassage 109b Den Bosch, Noord-Brabant 5224 AC Netherlands
Phone: 0736847100