Banner

Dimphy van Oss

Even voorstellen...

Mijn naam is Dimphy van Oss (geboren in 1992), uit Oss. Ik ben in 2016 afgestudeerd als fysiotherapeut op de hogeschool THIM van der Laan in Nieuwegein en in 2020 als master Bekkenfysiotherapeut aan SOMT University te Amersfoort. Ik ben na mijn stage in 2016 twee jaar blijven werken bij een praktijk in Den Bosch. In deze tijd heb ik een aantal cursussen gevolgd waaronder: Dysfuncties bekken en lage rug, COPD, shockwave en kinesiotape. In 2017 ben ik gecertificeerd tot longtherapeut bij NPI.

Vanaf augustus 2018 ben ik werkzaam bij Gezondheidscentrum Helftheuvel als algemeen fysiotherapeut en master bekkenfysiotherapeut in opleiding. Ik vind het fijn dat deze praktijk zich blijft ontwikkelen in de fysiotherapie en veel multidisciplinair samenwerkt in hun gezondheidscentrum. 


Ik ben sportief en heb me altijd al geïnteresseerd in het bewegend functioneren van de mens. De combinatie met bekkengerelateerde klachten is het vlak waarin ik graag te werk ga. Naast mijn werk als fysiotherapeut rijd ik ook nog professioneel paard. Hierdoor heb ik ook veel affiniteit met sportgerelateerde bekkenklachten en wil ik mij graag later nog meer gaan verdiepen in ruitertraining.

In mijn vrije tijd ben ik leuke dingen aan het doen met vrienden of met mijn hond op pad. 
Contact
Gezondheidscentrum Helftheuvel
Helftheuvelpassage 113
5224 AC Den Bosch073 684 7100

info@fysiotherapiehelftheuvel.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Gezondheidscentrum Helftheuvel