swimtofightcancer
Banner

Carlijn van Eijk- Bijlefeld

Even voorstellen...

Als diëtist ben ik dagelijks bezig om mensen – volwassenen en kinderen - te helpen met het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. Wat de juiste te maken keuzes zijn omtrent voeding , is voor bijna iedereen onduidelijk. Ik vind het belangrijk dat mensen er bewust van worden wat wel en niet gezond is. Hoe kan men op een verantwoorde manier afvallen of aankomen en hoe kunnen bijvoorbeeld maag- en darmklachten met andere keuzes van voeding worden verminderd?
 

Ik word er blij van wanneer mensen hun doel bereiken en minder klachten hebben, hun ideale gewicht bereikt hebben of door mijn adviezen een beter beeld hebben van wat gezond is.

 

Tevens ben ik sportdiëtist en begeleid ik zowel recreatieve als top sporters. Om zo goed mogelijk te kunnen presteren of na een intensieve training zo goed mogelijk te herstellen is het belangrijk dat jouw voedingsinname klopt. Als sportdiëtist kan ik je begeleiden om het maximale uit jouw prestaties te halen. We kijken samen welke voeding bij jouw sportpatroon past zodat je nog beter zou moeten kunnen presteren.
 Bel mij terug


Gezondheidscentrum Helftheuvel
Helftheuvelpassage 113
5224 AC Den Bosch
Routebeschrijving

Copyright 2019 - Gezondheidscentrum Helftheuvel

Fysiotherapie Helftheuvel https://plus.google.com/+FysiotherapieHelftheuvelsHertogenbosch
Helftheuvelpassage 109b Den Bosch, Noord-Brabant 5224 AC Netherlands
Phone: 0736847100