Vacature Fysiotherapie Echografie Shockwave

Vacature Fysiotherapeut - MSU Echografie en Shockwave

Nov/dec 2016: Wij zijn op zoek naar een fysiotherapeut met de (ambitie tot) specialisatie MSU Echografie en Shockwave...

Vacature Fysiotherapeut met (ambitie tot) specialisatie MSU Echografie en ShockwavePlaatsingsdatum vacature 25-11-2016


In verband met de groei van onze praktijk(en) zijn wij op zoek naar een fysiotherapeut die ons team wil versterken en de praktijk verder mee wil uitbouwen. We hebben de voorkeur voor een afgestudeerd fysiotherapeut met minimaal 2 jaar ervaring.
 

Door de toenemende vraag naar MSU Echografie en shockwave-therapie zoeken wij een collega die de ambitie heeft om hier voor de volle 100% in te duiken. Ervaring met echografie en shockwave is een pré, maar niet noodzakelijk omdat onze ervaren echografisten jou de kneepjes van het vak zullen leren. Daarnaast behandel je ook reguliere fysiotherapiehulpvragen. 
 

Je werkt nauw samen met jouw collega echografisten/shockwave therapeuten en de collega’s met specialisatie in de allround fysiotherapie, manuele therapie, bekkenfysiotherapie, kinderfysiotherapie en ergotherapie. 
 

Wij bieden jou een multidisciplinaire en vooruitstrevende werk- en leeromgeving, met een brede patiëntendoelgroep en volop ruimte voor persoonlijke groei, eigen initiatief en collegiaal overleg. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en aan verdere ontwikkeling van onze medewerkers en de praktijk. Er is een informele, enthousiaste en professionele werksfeer. 
 

We zijn specifiek op zoek naar een collega met affiniteit om in de eerste lijn te werken. Je wordt daarbij administratief ondersteund door de receptie en het back office. Wij werken met Intramed. 
 

Je bent bij voorkeur woonachtig in de driehoek Den Bosch – Oss - Uden en bent in het bezit van rijbewijs en auto. Fysiotherapie Helftheuvel werkt samen met Praktijk Jacq Smolders in Oss en Gezondheidscentrum Uden.
 

In eerste instantie zal de functie zo’n 20 uur per week bedragen met het streven om dit uit te breiden naar een fulltime baan en een vast dienstverband. Jouw werkdagen en –tijden zijn in onderling overleg te bepalen. Je bent bereid om ook deels in de avonduren te werken.
 

Ben jij de accurate, enthousiaste en ambitieuze therapeut waar wij naar op zoek zijn?

Mail dan jouw motivatiebrief en CV naar Femke Smolders (HRM) via: femke@jacqsmolders.nl. Wij hanteren geen specifieke sluitingsdatum, dus wees er snel bij! 
 

 


Naar boven

Naar nieuwsarchief


Contact
Gezondheidscentrum Helftheuvel
Helftheuvelpassage 113
5224 AC Den Bosch073 684 7100

info@fysiotherapiehelftheuvel.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Gezondheidscentrum Helftheuvel