Kinderlogopedie bij Kinderpraktijk Helftheuvel Den Bosch

Kinderlogopedie in onze praktijk!

Vanaf nu ook kinderlogopedie in onze praktijk!

Kinderlogopedie: gespecialiseerd hulp bij communicatie en eet- en drinkhulpvragen 

Zeer verheugd zijn wij met de komst van onze kinderlogopedisten Anne Verest en Ariadne Ros. Beide dames zijn ervaren en hebben zich de afgelopen jaren geheel gericht op de behandeling van kinderen. Centraal in de behandeling staat het werken aan verbetering van de communicatieve redzaamheid door op het niveau van het kind te werken met materialen en technieken die het kind aanspreken. Plezier in communicatie en integreren van de behandeling in het dagelijkse leven van het kind is daarbij belangrijk.Ook u als ouder bent belangrijk! Daarom wordt u nauw betrokken bij de behandeling en worden doelen en de aanpak goed met u afgestemd. Dat geldt overigens niet alleen voor u als ouder. Ook andere betrokkenen zoals leerkracht, kinderdagverblijf, arts of consultatiebureau worden, mits door u gewenst, door ons betrokken om zo het effect van logopedie te versterken.

Al langer was er binnen ons team behoefte aan versterking van het kinderteam door logopedisten. Met de uitbreiding van onze praktijkruimten hebben wij invulling kunnen geven aan deze wens. De logopedisten hebben zich geheel toegelegd op de behandeling van kinderen met een hulpvraag op gebied van communicatie. Kinderen en hun ouders kunnen terecht voor begeleiding bij taal, spraak, stem of gehoor. Naast behandeling van problemen op het brede terrein van communicatie kunnen kinderen ook terecht voor hulp bij eten en drinken. 

Bent u benieuwd wat onze logopedisten voor uw zoon of dochter kunnen betekenen? Natuurlijk kunt u met al uw vragen of voor het maken van een afspraak terecht in onze praktijk aan de Helftheuvelpassage 109b. U kunt ons ook bellen of mailen: info@fysiotherapiehelftheuvel.nl 073 6847100


Naar boven

Naar nieuwsarchief


Contact
Gezondheidscentrum Helftheuvel
Helftheuvelpassage 113
5224 AC Den Bosch073 684 7100

info@fysiotherapiehelftheuvel.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Gezondheidscentrum Helftheuvel