Opening vernieuwde wijkplein De Helftheuvel geslaagd

Geslaagde opening vernieuwd wijkplein De Helftheuvel

Verbinding. Dat is hét sleutelwoord van het Wijkplein De Helftheuvel in Den Bosch. Afgelopen zaterdag 25 juni 2016 was de officiële opening van het vernieuwde wijkplein waar onze praktijk onderdeel van is...

We kijken terug op een zeer geslaagde opening van het vernieuwde wijkplein De Helftheuvel en de uitbreiding van onze praktijk!
Fysiotherapie Helftheuvel - tevens ergotherapie- en kinderpraktijk - is trots een verbindende schakel te mogen zijn in het wijkplein. 
 

Artikel Brabants Dagblad:

"DEN BOSCH 25 JUNI 2016 - Sociaal cultureel centrum De Helftheuvel en wijkplein De Helftheuvel bestaan al geruime tijd naast elkaar, maar al die tijd ontbrak zowel letterlijk als figuurlijk een verbindende schakel. Daarin is op deze zaterdag formeel verandering gekomen middels de officiële opening van het nieuwe maatschappelijke steunpunt De Tussenheuvel.
 

Verbinding. Dat is hét sleutelwoord als het gaat om de jongste ontwikkelingen op de betreffende locatie in Den Bosch-West. Om de opening van De Tussenheuvel kracht bij te zetten, nodigde wethouder Paul Kagie een zestal verschillende 'spelers' uit om op symbolische wijze een even groot aantal linten te verknopen tot één geheel. Na de verstrikking greep Kees Verlaar de microfoon om een reeks Nederlandstalige liederen te vertolken. ... "
 

Lees meer over het Wijkplein De Helftheuvel in het volledige artikel van het Brabants Dagblad: http://www.bd.nl/regio/den-bosch-e-o/s-hertogenbosch/de-helftheuvel-in-den-bosch-opgewaardeerd-met-komst-maatschappelijk-steunpunt-1.6140408

 

 

 


Naar boven

Naar nieuwsarchief


Contact
Gezondheidscentrum Helftheuvel
Helftheuvelpassage 113
5224 AC Den Bosch073 684 7100

info@fysiotherapiehelftheuvel.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Gezondheidscentrum Helftheuvel